Sumbangan anak-anak yatim dan miskin Sanggar Nur Assyifa - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 6 Mei- Meneruskan agenda kesukarelawanan, Persatuan Wanita UMP (Matahari) dengan kerjasama Pejabat Naib Canselor menjalankan Program Misi Kemanusiaan `We Love We Care' dengan membantu masyarakat dan anak-anak yatim serta miskin yang belajar di Sanggar Yatim - Dhuafa Nur Assyifa di Sukamenak Bandung Indonesia.