Sumbangan raya FTEK UMP ringankan beban asnaf sambut - UMP, PNC (2018)
Kuantan, 11 Jun- Prihatin dengan nasib golongan asnaf yang serba kekurangan apatah lagi tatkala umat Islam kian sibuk membuat persiapan menjelangnya sambutan Aidilftri, Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTEK) menganjurkan program Bakti Ihsan FTEK Prihatin dengan menghulurkan sumbangan barang keperluan bagi membantu mereka yang serba kekurangan ini untuk sama-sama merayakan Aidilftri.