UMP santuni anak keluarga asnaf - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Kuantan -Kegembiraan jelas terpancar pada wajah 80 anak yatim dan asnaf sekitar Nenasi Kuala Pahang dan Kuantan apabila berpeluang membeli-belah baju raya dan persiapan Aidilfitri sumbangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Pasaraya Mydin Kuantan.