UMP serah sumbangan raya buat anggota keselamatan - Nor Fadzillah, Zulkipli (2018)
Pekan, 11 Jun- Seramai 26 orang anggota keselamatan yang akan bertugas sepanjang Aidilftri menerima sumbangan kuih raya yang diserahkan Pendaftar/ Ketua Pegawai Operasi UMP, Abd. Hamid Majid dalam Majlis Sumbangan Hari Raya yang berlangsung di Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak. Mereka terdiri daripada anggota yang bakal bertugas seramai 12 orang di Pekan dan 14 orang di kampus Gambang menjelang AidilFitri ini.