IPS UMP serah sumbangan raya untuk warga emas dan anak yatim - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Ramadan telah berlalu, namun peluang menziarahi warga emas di Rumah Kebajikan Orang-orang Tua Seri Permai Taman Tas Kuantan dan iftar bersama penghuni Rumah Anak Yatim dan Miskin Nur Iman menjadi kenangan buat pelajar pascasiswazah dalam dan luar negara sempena penganjuran program Ziarah dan lftar oleh Persatuan Pascasiswazah Universiti Malaysia Pahang (PGA UMP) dan lnstitut Pengajian Siswazah (IPS).