Karnival kerjaya UMP tawar 10,000 pekerjaan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Penganjuran Karnival Kerjaya University To Industry anjuran Pusat Pembangunan dan Penempatan Kerjaya (CPDC) Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menawarkan lebih 10,000 peluang pekerjaan.