UMP bawa anak yatim, asnaf beli baju baharu - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuantan: "Jika tiga anak saya tidak terpilih menerima bantuan ini, mereka sambut Aidilfitri dengan baju lama. Alhamdulillah mereka dapat juga memakai baju raya baharu," kata suri rumah, Maslinda Che Ha.