Pasar Percuma UMP agih baju raya - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)

(untitled)
Kuantan, 4 Jun- Inisiatif Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Persatuan Wanita UMP (Matahari) mendapatkan sumbangan baju raya daripada warga kampus dan orang awam berjaya mengumpulkan hampir dua kontena pakaian kanak-kanak sehingga dewasa dalam program Pasar Percuma Raya@ UMP hari ini.