Sukarelawan UMP agih 2100 pek bubur lambuk - Nurul Nadira, Shaari (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 6 Jun - Seramai 30 sukarelawan terdiri daripada kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyediakan kira-kira 2,100 pek bubur lambuk yang diagihkan kepada orang ramai di Padang Majlis Perbandaran Kuantan (MPK) l, di sini kelmarin.