UMP agih 600 pek juadah sahur - Ainal Marhaton, Abd Ghani (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meneruskan tradisi mengagihkan 600 pek juadah bersahur bagi tahun kelima berturut-turut kepada anggota keselamatan, agensi kerajaan, penghuni rumah anak yatim dan masyarakat sekitar daerah ini.