UMP agih bubur lambuk kepada orang ramai - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN -Sebanyak 30 sukarelawan daripada kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengagihkan 2,100 bekas berisi bubur lambuk kepada orang ramai di Padang Majlis Perbandaran Kuantan (MPK) 1 di sini kelmarin.