2 kontena pakaian percuma habis dalam sejam - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuantan: Sebanyak dua kontena pakaian habis diedarkan kepada orang ramai dalam tempoh sejam sempena program Pasar Percuma Raya di Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang di sini, semalam.