Sejam habis licin! - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Sebanyak dua kontena pakaian habis diedarkan kepada orang ramai dalam tempoh sejam sempena program Pasar Percuma Raya di Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang di sini semalam.