500 mahasiswa sertai Iftar Perdana Kolej Kediaman 2 - Muhammad Asyraf, Hasan (2018)
Kuantan, 23 Mei – Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman (PEKA2) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) dan Pusat Islam dan Pembangunan Insan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Iftar Perdana yang disertai lebih 500 mahasiswa universiti sebagai menyemarakkan bulan Ramadan yang penuh keberkatan ini.