UMP perluas projek Facelift - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 16 Mel - Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan memperluaskan pelaksanaan projek Facelift D'Kuala yang dijalankan di Kuala Pahang ke Kampung Serun di Nenasi, Pekan dekat sini.