UMP terus tradisi gotong-royong sedia juadah berbuka - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mengekalkan tradisinya di bUlan Ramadan dengan bergotong-royong menyediakan juadah berbuka puasa dan berbuka puasa secara percuma di kedua-dua kampus di Gambang dan Pekan.