Juadah iftar menu antarabangsa rai Anak Yatim Nur Iman - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 23 Mei – Seramai 100 mahasiswa antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bergotong-royong memasak juadah berbuka puasa dalam program anjuran Pejabat Antarabangsa UMP bagi menceriakan 150 orang anak-anak di Rumah Anak Yatim dan Miskin Nur Iman yang terletak di Kuantan.