UMP menang KLIBF 2018 - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Kecemerlangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam bidang penerbitan terus menyinar apabila buku Mutiara Mahkota: Tengku Abdullah al-Haj terbitan Penerbit UMP memenangi Anugerah Buku Negara 2018 sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIBF) 2018 baru-baru ini.