UMP Imarahkan Ramadan - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Sepanjang Ramadan ini, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerusi Pusat Islam dan Pembangunan Insan (Pimpin) akan menganjurkan pelbagai aktiviti bagi mengimarahkan bulan yang mulia bagi umat Islam ini.