Semarak Festival Ramadan - Ainal Marhaton, Abd Ghani (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerusi Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) menganjurkan Festival Ramadan dengan menyediakan pelbagai pengisisan seperti solat Tarawih, tadarus al-Quran dan iftar jamaie sepanjang bulan puasa ini.