UMP sumbang RM129, 000 imarahkan Ramadan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyumbang RM129,000 kepada pengurusan masjid UMP untuk aktiviti masjid dan mengimarahkan Festival Ramadan tahun ini.