Larian jurutera dapat sambutan hangat - Nur Laila, Afandi (2018)
Pekan, 15 April –Lebih 1000 peserta mengambil bahagian dalam acara larian ‘Pahang Engineer‘s Run 2018’ di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan anjuran Institution of Engineers Malaysia UMP Student Section (IEMUMPSS) dengan kerjasama pihak Institution of Engineers Malaysia (IEM) dan Sekretariat Anak Mahasiswa Negeri Pahang (SEMAMPAN).