Kencana Pawana UMP Menang Anugerah Khas Juri - Noor Afiza, Mohd Asmi (2018)
Kuala Lumpur, 12 Mei– Aksi persembahan joget dan zapin Kumpulan Seni Tari Kencana Pawana Sekretariat Kebudayaan & Kesenian Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menampilkan lenggok tari dengan gaya bersahaja dihiasi busana tradisional merah hati dan kuning menarik perhatian penonton dan juri apabila dinobatkan Anugerah Khas Juri dalam ‘Malaysian Floor Pattern Sport Dance Competition 2018’ baru-baru ini.