Projek Facelift D'Kuala bakal ubah landskap, ekonomi Kuala Pahang - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
PEKAN-Universiti Malaysia Pahang (UMP) melaksanakan Projek Facelift D'Kuala dalam usaha mengubah wajah dan identiti Kuala Pahang di sini.