Karnival kerjaya capai sasaran buka peluang pekerjaan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan 21 April – Penganjuran Karnival Kerjaya University To Industry oleh Pusat Pembangunan dan Penempatan Kerjaya (CPDC) selama dua hari melibatkan lebih 40 syarikat berjaya menawarkan lebih 10,000 peluang pekerjaan.