Mahasiswa UMP raih emas dan Anugerah Khas i-ENVEX 2018 - Mohammad Hakimi, Kamarudin (2018)
Perlis, 15 April - Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya meraih Anugerah Khas, Double Gold, 5 pingat emas dan 1 gangsa dalam pertandingan International Engineering Invention & Innovation Exhibition (i- ENVEX) 2018 yang telah dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) baru-baru ini.