Siti Rokiah terima manfaat Facelift UMP bantu baikpulih rumah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Pekan, 24 April– Kesengsaraan seorang ibu tunggal membesarkan 10 anaknya yang tinggal dalam rumah yang serba kekurangan sejak 50 tahun lalu di Kuala Pahang berakhir apabila kini kerosakan itu sudah dibaiki dan membolehkan keluarga ini mendiami rumah dengan lebih selamat dan selesa.