SK Methodist Kuantan raih hadiah utama - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 23 April- ldea menghasilkan peranti yang boleh mengeluarkan tenaga elektrik dengan bantuan arus air membuahkan kejayaan kepada sekumpulan murid Tahun Enam Sekolah Kebangsaan (SK) Methodist Kuantan apabila menggunguli kategori sekolah kebangsaan dalam Festival Antarabangsa Inovasi Dalam Teknologi Hijau 2018 (i-FINOG 2018) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Gambang, di sini kelmarin.