SK Perempuan Methodist juara - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Kuantan- Peranti dinamakan Smart Portable Energy Device (Speed) berjaya menobatkan Sekolah Kebangsaan (SK) Perempuan Methodist di sini sebagai juara dan merangkul hadiah utama kategori sekolah rendah di Festival Antarabangsa Inovasi Dalam Teknologi Hijau 2018 (i-FINOG 2018), Universiti Malaysia Pahang (UMP).