96 Pelajar Cemerlang terima Anugerah - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Program Empower Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Kuantan serta Pekan, melahirkan seramai 96 pelajar cemerlang bagi peperiksaan awam sesi 2017.