Karnival UMP tawar 10,000 peluang pekerjaan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Karnival Kerjaya Universiti Malaysia Pahang (UMP) University to Industry menawarkan 10,000 peluang pekerjaan dalam pelbagai bidang.