Karnival Kerjaya UMP tawar 10,000 peluang pekerjaan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Sebanyak 10,000 peluang dalam pelbagai bidang pekerjaan ditawarkan pada Karnival Kerjaya Universiti Malaysia Pahang (UMP)University To Industry anjuran Pusat Pembangunan dan Penempatan Kerjaya (CPDC) yang akan berlangsung selama dua hari pada 21 (Sabtu) dan 22 April (Ahad) ini bertempat di Dewan Astaka UMP Gambang.