UMP dan PTTSB metrai perjanjian bakal tawar Program Sarjana Operasi Loji Proses - Norhidayah, Mohamad (2018)
Pekan, 12 April - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan PETRONAS Technical Training Sdn Bhd (PTTSB) hari ini memetrai perjanjian perkhidmatan dalam menjalinkan kerjasama dalam enam bidang termasuk program latihan, projek kerjasama, pemasaran dan jualan, fasiliti latihan, teknikal, teknologi dan perisian.