ACB UMP iktiraf penyelidikan - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 10 April - Anugerah Cendekia Bitara (ACB) 2017 anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) adalah satu medan pengiktirafan berprestij kepada kecemerlangan pencapaian kakitangan akademik dan penyelidik di universiti itu.