Anugerah Cendekia UMP iktiraf penyelidikan dan kecemerlangan akademia - Norhidayah, Mohamad (2018)
Kuantan, 6 April- Kebawah Duli Yang Maha Mulia Pemangku Raja, Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah yang merupakan Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) bercemar duli mengurniakan Anugerah Cendekia Bitara (ACB) dan Anugerah Akademik Cemerlang (AAU) kepada seramai 94 pensyarah dan staf cemerlang dalam penyelidikan, penerbitan, pengajaran dan pembelajaran sempena Majlis Anugerah Cendekia Bitara yang berlangsung hari ini di Hotel Zenith Kuantan.