UMP, LLM jalin kerjasama penyelidikan lebuh raya - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuala Lumpur: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalin kerjasama dengan Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) sebagai rakan strategik terbaru dalam penyelidikan dan penyelidikan lebuh raya.