UMP Juara Pertandingan Intervarsity BIM Marathon - Nor Salwana, Mohd Idris (2018)
Kuala Lumpur, 29 Mac - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjuarai Pertandingan Intervarsity BIM Marathon anjuran Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) yang berlangsung di Pusat Konvensyen CIDB Kuala Lumpur baru- baru ini.