89 pelajar sekolah berkumpul dalam perkampungan menara gading - Siti Nur Nabirah, Amran (2018)
Kuantan, 4 Mac - Seramai 89 pelajar Tingkatan 6 Atas dan 5 dari 19 buah sekolah menengah sekitar daerah Pekan dan Kuantan merasai pengalaman menjadi mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama tiga hari dalam Projek Semaian Subur di UMP Kampus Gambang yang berakhir hari ini.