Warga UMP sertai program Sukarelawan 1Malaysia Negaraku - UMP, PNC (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2018)
SUKARELA. Seramai 100 pelajar dan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program Sukarelawan 1Malaysia Negaraku di Kampung Seberang, Temerloh baru-baru ini.