Aplikasi myTNB mudahkan pengguna - Alagesh, T.N.; Raja Norain Hidayah, Raja Abdul Aziz (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Aplikasi Tenaga Nasional Berhad (TNB), myTNB yang baharu dilancarkan menampilkan rekaan lebih moden dan mesra pengguna, sekaligus memudahkan pengguna untuk menyemak dan melakukan pembayaran bil mereka.