UMP capai taraf lima bintang - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus memperkasa bidang pendidikan, penyelidikan dan perkhidmatan setaraf antarabangsa dalam ekosistem kejuruteraan teknologi kreatif dan inovatif pada masa depan.