UMP anugerahkan Tokoh Industri 2018 kepada Dr. Hari Narayanan - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 28 Mac- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganugerahkan Tokoh Industri 2018 kepada Pengarah Urusan Motorola Solutions Malaysia Sdn. Bhd., Dr. Hari Narayanan atas sumbangan dan komitmen berterusan beliau terhadap kecemerlangan universiti itu.