Aplikasi myTNB berwajah baharu - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Aplikasi mudah alih myTNB berwajah baharu dengan rekaan lebih moden dan mesra pengguna diyakini lebih memudahkan orang ramai mengetahui bil bulanan mereka dengan cepat.