Dr Hari dinobat Tokoh Industri 2018 - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
PEKAN - Profesor Adjung Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Hari Narayanan dinobatkan penerima Anugerah Tokoh Industri 2018 oleh universiti itu sempena program CEO@ Faculty di sini, kelmarin.