UMP santuni masyarakat Temerloh - Rozana, Sahadan (2018)
Temerloh, 11 Mac – Seramai 100 orang sukarelawan dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) terdiri daripada pelajar dan staf menyertai Program Sukarelawan 1Malaysia Negaraku. Program anjuran 1Malaysia for Youth (IM4U) ini adalah salah satu inisiatif dari Pejabat Perdana Menteri Malaysia bagi menyemarakkan semangat perpaduan dan cintakan negara dalam kalangan rakyat Malaysia.