UMP jalin kerjasama dengan LLM - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama dengan Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) sebagai rakan strategik terbaharu.