IUCT, ICDL meterai MoU - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Anak Syarikat milik penuh UMP Holdings, UMP Consultancy & Training (UCT) memeterai perjanjian kerjasama dengan International Computer Driving Licence (ICDL) Asia di Kompleks Komersial UMP Hldings di Gambang, di sini, semalam.