UMP Advanced sumbang lebih RM5.7j - Sharifah Hazirah, Syed Jufferi (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 26 Mac - Anak syarikat milik penuh Universiti Malaysia Pahang (UMP), UMP Advanced menyalurkan sumbangan lebih RM5.7 juta kepada fakulti dan pusat tanggungjawab universiti berkenaan baru-baru ini.