Pasukan UMP- Tech cipta kejayaan dalam SEM Asia 2018 - Nur Laila, Afandi (2018)
Singapura, 12 Mac- Pencapaian mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada pasukan UMP-Tech membanggakan apabila berjaya mewakili Malaysia dalam pertandingan Shell Eco Marathon Asia 2018 (SEM) yang berlangsung di Changi Exhibition Centre, Singapura baru-baru ini.