InSmartive bantu calon SPM rangka hala tuju akademik - Sharifah Nuraamirah, Syed Abdul Hamid (2018)
Pekan, 11 Mac – Seramai 101 pelajar Tingkatan 5 Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Tengku Abdullah dekat sini menerima pendedahan mengenai pemetaan hala tuju akademik pasca peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dalam Projek Kilauan Mutiara anjuran Kelab InSmartive. Program mendapat kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (Saffad) Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung selama tiga hari.